keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Tee se itse (tai ideoi, ja teetä sitte Miehellä)

Vanhasta pihakeinusta eroteltiin puu ja metalli pelkästään kierrätysmielessä. Mies kuului kutsuvan mua ekopoliisiksi, kun se bondaili kaatopaikalla jonkun äijäparan kanssa, jolle eri tavoilla merkityt jätelavat oli selkeästi ylivoimainen haaste.

vanhat puut, lauta, harmaantuneet laudat,

Sitten iski inspiraatio ja keinun puista tulikin oikein mukavaa iltapuhdetta (Miehelle), kun keksin, että niistä saa keittiöön oivan lisätason. (Tässä kohti lienee paikallaan tunnustaa, että useimmat "itetehty"-tunnisteen alta löytyvät tulee itse asiassa olemaan Miehen tekemiä.) 

Tältä meidä mökkikeittiössä näytti tunti sitten.

keittiö, sotku, kaaos,

Tältä näytti äsken ulkona, kun otin rennosti, join kaljaa ja esitin mielipiteitä.

mies töissä, rakentaja, puuseppä

Ja tältä meidän mökkikeittiössä näyttää nyt. Ah. Sielu lepää.

keittiön kierrätystaso, järjestys

mökkikeittiö, keittiö, keittiöntaso, keittiönpöytä

Tää kierrättyy vielä hienosti istutuspöydäksi tai kesäkeittiötasoksi, kunhan edetään mökillä keittiöremppapisteeseen. Se piste tosin on vielä pilke meikäläisen silmäkulmassa.

Kaatopaikkakeikalle lähtiessä tsemppasin itteäni, etten himoitse muitten kuormia, mutta tätä keraamista kaksikkoa en voinu olla pelastamatta. Ne oli vielä nostettu erikseen ihan vain odottamaan mua. Nyt meillä on sitte Ohukainen ja Paksukainen puutarhatonttuina. 

ohukainen ja paksukainen, patsas, puutarhatonttu, kaatopaikkalöytö

6 kommenttia:

 1. Kylläpä on hieno taso! On sinulla taitava mies! "Persoonalliset puutarhartontut"näyttävät olevan viidakkosafarilla ja hyväntuulisina. Mitähän nesuunnittelevat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitava on ja paranee vaan sitä mukaa, kun keksin sille puuhaa. (Ite sano niin.) Tontut on tosiaan meidän viidakkoon ihan asianmukaisesti pukeutuneita. Hieman vaikuttaa, että jotain on otettu myös. :D

   Poista
 2. Heips Pirkko! Mainio blogi sinulla, saa hymyillen lukea postauksia ja ääneen myös meiän Isännällem, sillä moni kohta on tuttua myös meillä. Miä ideoin ja isäntä toteuttaa, tosin häärään myös itte jaloissa. Komee tason on teiän Mies tehny :)

  VastaaPoista
 3. Ps. Ihanat Puutarhatontut oot löytäny, noi olisin itekki huolinu(kun en puutarhatontuista muute perusta). trv.sama

  VastaaPoista
 4. mistä kaatikselta löysit ohukaisen&paksukaisen🤔kun mie löydin samanlaisen virtasalmen motoparkin ratavarikko kirpparilta.ja haluaisin lisätietoja

  VastaaPoista