sunnuntai 5. tammikuuta 2020

9 tykätyintä kuvaa 2019 ja tarinat niiden takana

Myönnän heti, että mun instafiltteröinti- tai photoshoppaustaidot ei oo riittävät tuottamaan kauniita kuvia mökiltä tänään. Tammikuu 2020 on täysin lumeton ja vaikka pimeällä näkyy hienosti tähdet, niin päivällä ei aurinko pilkahtele sen vertaa, että sais näitä ruskean eri sävyjä enemmän esiin.

Mutta koska mua mökkipirkottaa, niin tässäpä kooste vuoden 2019 tykätyimmistä kuvista Mökki-Pirkon Instagramista.

Mökki-Pirkon best nine 2019: Muffinssi, talvimaisema, sauna, pioni, itävä kynnysmatto, amerikkalaiset pannukakut

  1. Muffinssikuva onki viimisimmästä kirjoituksesta lokakuulta, jolloin tein hillarahkamuffinsseja. Miehen ystävä oli tulossa kytkemään saunalle sähköt ja tilaisuus vaati leivonnaisia. Täältä Sähkärin hillarahkamuffinssien ohje.
  2. Maisemakuvalle ei ookkaan postausta. Otin sen kävelyreissulla kauppaan päivälleen vuosi sitten eli 5.1.2019. Käytiin eilen kävellen kaupassa, mutta pelto ei houkutellu kuvaamaan. Lue sen sijaan viime tammikuun ainoa postaus, jossa Keskitalven nakertaja oli iskeny.
  3. Oikeasta yläkulmasta löytyy Lällyhelpot vierasvararieskat. "Minimaalinen vaiva, maksimaaliset kätevä emäntä -pisteet." Suosittelen kokeilemaan.
  4. IKEA hack! Ohje: Osta Ikeasta kynnysmatto. Jätä se koko kesäksi suojaamattomiin puolikosteisiin olosuhteisiin. Ihmettele syyskuussa mitä helvettiä siinä kasvaa. (Kynnysmatto itää löytyy täältä.)
  5. Keskellä on koko kesän onnistunein kuva ja koko kollaasin ainoa kasvitunnistus eli peurankello. Kelloinen muinaistulokas -postauksessa kuva on isompana ja mehiläisystävä erottuu hienosti.
  6. Sekä ovi- että kiuaskuva on samasta, vuoden 2019 onnellisimmasta kirjoituksesta, kun sain lopultakin julistaa neljä vuotta rassatun mökkisaunan valmiiksi. Siitä tuli tosi kaunis ja löylytkin on sikahyvät. Postauksesta löytyy myös kuvat ennen remppaa. Jumaleissön se oli kyllä kamala. Täältä löytyy Suomen kaunein mökkisauna - katso myös ennen-kuvat.
  7. Vasemmasta alakulmasta löytyy mun viherpeukaloinnin tärkeimpiä kohteita mökillä eli pioni. Kuvassa Ewelina. Pionipäivitys 2019 löytyy täältä.
  8. Loppusilauksena aamiaisbravuuri (koska aamupalat ♡) eli amerikkalaiset pannukakut. Omnom. Teen näitä aina, kun on yövieraita mökillä. Katso ohje: Helpot ja superparhaat amerikkalaiset pannarit.
Laitetaas vielä loppuun ainoo julkaisukelpoinen kuva tältä reissulta. Ostin joskus ajat sitte kirpparilta tän lyhdyn ja nyt sain lopulta tuotua mökille. 

(Ennen ku lähin ton Miehen kans kimppaan, niin en ois voinu kuvitella koskaan sisustavani sarvieläinaiheilla. Noi kauriinsarvet on muuten sen ite ampumat joskus nuoruusvuosina.)


Hienoa alkanutta mökkivuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti