perjantai 22. kesäkuuta 2018

Juhannusmielitekobanaani

Selailinpa puhelinta tuossa Merikarvian rantaravintolassa tännään ja sattui silmiini grillattu suklaabanaani. Siltä istumalta ostin 12 Fazerin sinistä konvehtia (niillä ei ollu muuta) ja yhtä kesäistä olutta sekä takasmökilleajoa myöhemmin tekasin juhannusvieraille suklaabanaanit.

suklaabanaani valmistuu tekemällä banaaninkuoreen pitkittäinen viilto ja tunkemalla suklaata banaaniin koko matkalta

Neljään banaaniin vaan suklaat sisään ja koska sataa (ylläri) en jaksanu ruveta grillaan, vaan tökkäsin koko setin takkaan hiilloksen päälle.

Suklaabanaanit lepää foliokääreessä punaisten hiilien päällä

Siellä annoin olla jonku vartin plus muutaman minuutin vielä arvoin, että millähän ne sieltä takasta saa pois. Tuhkalapio käy tähän tarkoitukseen tosi hyvin.

pähkinämurska on hyvä lisä suklaabanaanin päälle

Ja sitte joku ehotti, että pähkinämurska vois toimia, niin murskailin pikkusen pähkinääki vielä päälle. Kermavaahtoa en sentään ruvennu vatkaamaan tällaista pikaista mielitekoa varten.

Hauskaa juhannusta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti