keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Apteekin kautta kotiin

Päätettiin pyhittää pääsiäisestä ruhtinaalliset 24h mökkeilylle. Vuoden ekat mökkitunnit. Olla oikein yötä, kaataa puita, kattoa oliko tunnistetuissa kasveissa jotain keväthoidettavia ja antaa koiran rellestää huolella.

Käytin tuosta 24 tunnista vajaan tunnin tehokkaaseen puuhasteluun, noin vartin haravointiin ja loput 23 tuntia makasin eri asennoissa etsien sellaista, joka sattuis selkään vähiten.

mökki-pirkko sohvalla selkäkipu

Ihan aluksi tuo mahallaanolo oli tosi hyvä ja anto valheellisen terveyden tunteen. Sitten koira ilmoitti olevansa kiinnostunut tulemaan sisälle, joten voimantunnossani nousin avaamaan oven ja sitte soitinkin jo Miehelle, että tulee nostaan mut takas sohvalle.

Sinä iltana ei jalat kantanu ollenkaan (jätettäneen tässä kohti se tarina kertomatta, miten selvisin pissalle), mutta maanantaina pystyin jo kävelemään ite, kunhan Mies nosti ensin pystyyn.

Tää oli mun mielestä silti kohtalaisen julmaa huumoria, kun tiistaina lopulta pääsin lääkäriin. "Voit mennä suoraan neljänteen kerrokseen. Lääkäri kutsuu sitten nimellä."


Mutta oli se sen arvoista. Voin kertoa.

Burana Panacod Panadol Norflex lihasrelaksantti selkäkipuun

Ja ymmärrän hirveen hyvin ihmisiä, jotka jää koukkuun kipulääkkeisiin.  Onhan ne ihania.

4 kommenttia:

 1. Selkäkipu on ihan sieltä! Nyt pitää äkkiä mennä koputtamaan puuta tai ite makaan vuoteen omana kohta. Pikaista paranemista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä oli himppasen turhauttavaa varsinki sillon ekana iltana, kun ei päässy edes istuvaan asentoon ilman apua. Olutkin jäi juomatta, kun tajusin, että en halua kokea sitä pissareissua toista kertaa. :D

   Poista
 2. Eipä osaa nyt äitikään neuvoa, mutta kaukosympatiaa tulee!!! Jälkiviisautta: Taisi olla eilisessä puoli seitsemän-ohjelmassa neuvoja, miten tulee lämmitellä ja venytellä ennen haravointia, lapiointia yms. puuhasteluja pihapiirissä varsinkin näin keväisin, kun ei ole tehnyt samantapaisia hommia aikoihin. Paranemista !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pomo oli nähny saman ohjelman. Sano kans, että ei niillä neuvoilla mitään nyt tee, mutta olinpa hänen ajatuksissaan kuitenkin. :) Pitää ens kerralla ottaa vähän haaraperushyppyjä ennen haravointia.

   Poista