keskiviikko 6. joulukuuta 2017

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Tampereelle satoi itsenäisyyspäivän ja Suomen 100-vuotissyntymäpäivien kunniaksi ihana lapsuuden talvia muistuttava lumi. 

lumi mäyräkoira suomi100

Käytiin Urhon kanssa aamulla vähän fiilistelemässä puistossa ja sitte painittiin pihassa uuden ihanan naapurin, Ellin, ja Ellin Sisu-serkun kanssa.


Todennäköisesti katsotaan vanhaa Tuntematonta ensin ja suuntaamme myöhemmin iltapäivällä keskustaan tarkistamaan millaisen kansanjuhlan entiset työkaverit on järkänneet. Illalle on Miehen ja Urhon kaataman kauriin kinttu sulamassa ja suunnitelmissa syöttää parit ystävät. Ehkä hieman linnanjuhlia sivusilmällä myös. Perinteinen itsenäisyyspäivä siis tiedossa.

Mitenpä ite meinasit Suomen synttäreitä juhlia?


Hienoa itsenäisyyspäivää kaikille!

2 kommenttia:

 1. 20.6.postaus
  Sisältö mm mökillä tärkeää,kumisaappaat!
  Kuva saappaista,kommentoin sinne ...Kyselin onko kuvassa HAI saappaat 80-luvulta? Kestävämmät kuin nykyiset hait,ja kannallisina eivät niin liukkaat vanhanakaan!
  Olisiko kuvaa saappaista?
  Vastaavat omani kuluivat jo loppuun kauan sitten,jospa jostain saisi vastaavat!
  Maarit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja anteeksi, kun vastaus kesti! Hai-saappaat kyseessä tosiaan. Nämä ostettu noin 15 vuotta sitten opiskelijamökkireissua varten juuri ennen kuin niistä tuli muoti-ilmiö ja hinnat nousi huomattavasti. Saappaat nyt mökillä, joten kuvaa en saa tähän hätään ja totta puhuen en osaisi sitä tähän kommenttikenttään liittääkään. :D

   Poista